2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Hajnal Miklós a Momentum új budapesti elnöke

frisshirek.hu, 2022. december 09. - 20:10
Hajnal Miklós a Momentum új budapesti elnöke
Budapest XII. kerületének országgyűlési képviselője lesz legalább egy évig a Momentum budapesti szervezetének elnöke.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Momentum pénteken tudatta a nyilvánossággal egy múlt heti tanácskozásának döntését.

Tisztújítást tartott a Momentum budapesti szervezete.

Mint közleményükben ismertették, a tanácskozásra nem rendkívüli okok miatt került sor, hanem a rendes gyűlések sorában kell megújítani a tisztviselők gárdáját, amelynek keretén belül új elnököt is választottak.

Hajnal Miklós lett a budapesti szervezet új vezetője.

A politikus idén tavasszal kerület be az Országgyűlésbe, miután Fürjes Balázzsal (Fidesz-KDNP) szemben elnyerte a hegyvidéki választókerület mandátumát.

Nehéz év áll Magyarország mögött, és talán még nehezebb év áll előttünk. Az elhibázott kormányzati válságkezelés a családokat és az önkormányzatokat egyaránt sújtja. Budapest sem kivétel ez alól. Ezért természetesen - bár eddig is sokat dolgoztunk együtt - ebben az új szerepben is várom a közös munka folytatását Soproni Tamás fővárosi frakcióvezetővel és Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettessel

- írta pénteken az új elnök Facebook-oldalára. Most elnyert tisztsége egy évre szól. Azt nem közölték, hogy volt-e más jelölt a posztra.

A kiemelt kép forrása: Hajnal Miklós Facebook-oldala