2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Teherautóval ütközött a sofőr Szekszárdon

Tóth Rózsa, 2022. november 30. - 11:31
Teherautóval ütközött a sofőr Szekszárdon
Több ittas sofőrt is fülön csíptek a rendőrök.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Személygépkocsi ütközött teherautóval Szekszárdon - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy férfi közlekedett az általa vezetett autóval a Bor utcában a Rákóczi utca felé amikor a kereszteződésben jobbra szeretett volna kanyarodni, de nem tartott kellően az úttest jobb széle irányába. Ennek következtében kanyarodás közben nekiütközött a Rákóczi utcából a Bor utcába kanyarodó tehergépkocsi bal oldalának. A balesetben nem sérült meg senki. Az autó eleje viszont megrongálódott.

A tegnap folyamán a rend őrei több ittas sofőrt is kiszűrtek a forgalomból, akikkel szemben eljárást indítottak.

Egy 24 éves helyi férfit ellenőriztek kedden délután az általa vezetett kocsival Tamásiban a Szurokhegyen. A sofőr adatainak ellenőrzése során kiderült, hogy soha nem rendelkezett jogosítvánnyal. A férfit a tamási rendőrök őrizetbe vették, és akár börtönbe is kerülhet, mivel az engedély nélküli vezetés egy elzárással is sújtható szabálysértés.

Fotó: police.hu