2023.03.24., péntek - Emőke
Szekszárd: 20o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Összetört egy parkoló autót és elhajtott

Tóth Rózsa, 2022. november 25. - 09:10
Összetört egy parkoló autót és elhajtott
Megint nem mérték fel a vezetők az útviszonyokat.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Személyi sérüléses baleset történt Tolnán csütörtökön 18 óra körüli időben - tájékoztat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy 52 éves szedresi férfi közlekedett autóval Szekszárdon a Béri Balogh Ádám utca irányából Gém utca irányába. A kereszteződéshez érve a balra kanyarodás megkezdése előtt áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan nekiütközött a vele szemben Fadd irányából közlekedő kocsinak. A balesetben a vétlen jármű vezetője és utasa is könnyebben megsérült.

Az anyagi káros balesetek közül Szekszárdon egy esetben parkolóból kitolató autó okozott kárt, majd elhajtott. Másodszor Dunaföldváron egy „ráfutásos” baleset történt, a forgalmi okból megálló kocsi hátuljának ütközött egy mögüle érkező autós.

A harmadik esetben a 65-ös úton, Iregszemcse irányából Tamási irányába haladt egy férfi autóval, egy jobbos kanyart követően – mivel nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett – megcsúszott és az árokba hajtott.

Fotó: Police.hu