2022.12.06., kedd - Miklós
Szekszárd: 6o - 6o
Az ország 19 megyéjében

Figyelmetlen autósok okoztak balesetet

Tóth Rózsa, 2022. november 23. - 08:28
Figyelmetlen autósok okoztak balesetet
Az autópályán történt több ütközés tegnap.

Tolna megyében 2022. november 22-én négy anyagi káros balesetről érkezett bejelentés - tette közzé beszámolóját a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Amint arról a Frisshirek is tájékoztatott kedden reggel fél hét körül történt egy koccanás az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán. Egy nő közlekedett autójával az előző forgalmi sávban, amikor a 104-es kilométerszelvényhez érve a nedves úttesten megcsúszott, elvesztette uralmát a kocsi irányítása felett, és a jobboldali szalagkorlátnak ütközött, majd a leállósávon állt meg.

Szintén az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán történt este kilenc óra után egy másik baleset. A haladó sávban közlekedett egy járműszerelvény, melynek bal első kerekéről defektet követően levált a futófelület, és arra ráhajtott egy mögötte érkező autó. A kocsi lökhárítója és hűtője is megsérült. A járművek a leállósávon álltak meg.

Dombóváron a Köztársaság utcában egy teherautó vaddal ütközött, míg a 6534-es úton Csikóstöttös és Mágocs között egy kanyarban érintőlegesen ütközött két, egymással szembe közlekedő jármű. A járműszerelvény pótkocsijának hátulja a szemközti sávba áttért, így a szemből érkező nekihajtott.

Fotó: police.hu