2023.03.24., péntek - Emőke
Szekszárd: 20o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Az ittas állapot megint bajt okozott az utakon

Tóth Rózsa, 2022. november 17. - 09:40
Az ittas állapot megint bajt okozott az utakon
A novemberi időjárás nem kedvez az autósoknak, különösen, ha nem józanok.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Tolna megye útjain 2022. november 16-án két sérüléssel járó és öt anyagi káros baleset történt adta ki baleseti összefoglalóját csütörtökön Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy autó vezetője közlekedett szerdán éjjel a 6235-ös mellékúton Szedres és Tengelic között amikor egy jobbra ívelő kanyarban nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét. Letért az útról, majd becsapódott egy beton vízelvezető árokba.

A balesetet követően a sofőr az út szélén hagyta az autóját. Később kiderült, hogy súlyosan megsérült, és ittas is lehetett a balesetkor. A 28 éves tengelici férfival szemben ittas járművezetés vétség miatt büntetőeljárást indított a rendőrség.

Szerda délután egy másik esetben a 651-es úton Iregszemcse irányába közlekedett egy autós, amikor egy jobbos kanyarban ő sem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét. Lesodródott az úttestről és a szántóföldön állt meg. A balesetben a kocsi utasa könnyebben sérült meg.

A nap folyamán további öt anyagi káros baleset történt. Ezek között volt vadelütés, elsőbbség meg nem adása. Egy esetben a követési távolság meg nem adása miatt ütközött össze több autó a Szekszárdot elkerülő úton.

Fotó: police.hu