2022.12.06., kedd - Miklós
Szekszárd: 5o - 5o
Az ország 19 megyéjében

Nem csoda, hogy letekert az útról, ittas volt a biciklis

Tóth Rózsa, 2022. november 15. - 10:31
Nem csoda, hogy letekert az útról, ittas volt a biciklis
A vétlen sofőr nem tudta elkerülni az ütközést a kerékpárossal, aki nem volt józan.

Tolna megye útjain 2022. november 14-én két könnyű sérüléssel járó és két anyagi káros baleset történt - tette közzé baleseti összefoglalóját a rendőrség.

Egy kivilágítatlan kerékpáros közlekedett hétfőn este a 6532-es úton Kurd felől Csurgó puszta irányába, amikor áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba. Szemben érkezett egy autós, aki észlelte a biciklist, vészfékezett, és balra kormányozta a járművét, de az ütközést nem tudta elkerülni. A biciklis a balesetben könnyebben megsérült. Róla kiderült, mikor megszondáztatták, hogy ittas volt, amikor kerékpárra ült.

Egy másik balesetben, mint arról a Frisshirek.hu is beszámolt egy autós közlekedett hétfőn délután az 56-os úton Báta irányából Bátaszék irányába, amikor ismeretlen okból letért a jobb oldali útpadkára.

A sofőr megpróbálta visszakormányozni a kocsit az úttestre, azonban elveszítette uralmát a járműve felett és áttért a szemközti forgalmi sávba, majd az út melletti szántóföldön felborult. A balesetben az autó sofőrje az elsődleges információk szerint könnyebben megsérült.

A nap folyamán még két anyagi káros baleset történt Tolna megye útjain.

Fotó: police.hu