2022.12.06., kedd - Miklós
Szekszárd: 5o - 5o
Az ország 19 megyéjében

Nemcsak ittas volt, de jogosítványa sem volt a sofőröknek

Tóth Rózsa, 2022. november 11. - 08:47
Nemcsak ittas volt, de jogosítványa sem volt a sofőröknek
A figyelmetlenség és a szabályok be nem tartása miatt akadt sok dolguk a rendőröknek. Van, aki vaddal, van, aki egy másik autóval ütközött.

Az elmúlt 24 órában Szekszárdon történt egy anyagi káros baleset, melyben négy jármű sérült meg - tudósított a police.hu.

Egy 57 éves igali férfi autójával a Bezerédj utca 7-es szám elől kívánt elindulni a Béla tér irányába, de figyelmetlensége miatt elindulásakor nekiütközött a vele párhuzamosan közlekedő, mellette szabályosan elhaladó autó jobb elejének. Ezután az elhaladó kocsi az út bal oldalán parkoló másik két autónak ütközött.

Szekszárdon történt még egy baleset szabálytalan sávváltás miatt a 6532-es úton Dombóvár és Döbrököz között egy autó vaddal ütközött.

A rend őrei tegnap egy ittas sofőrt is előállítottak további mintavételre Szekszárdon. Bogyiszlón és Dombóváron egy-egy férfit igazoltattak, akik vezetői engedéllyel sem rendelkeznek, egyikük segédmotoros-kerékpárral, míg másikuk autóval közlekedett. Mindkét sofőrt előállították és ellenük szabálysértési eljárás indult.

Fotó: police.hu