2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma
Szekszárd: 13o - 13o
Az ország 19 megyéjében

Taroltak a rendőrök az elmúlt 24 órában

Tóth Rózsa | 2022. november 10. - 11:33
Taroltak a rendőrök az elmúlt 24 órában
Koccanásos baleset, ittas vezetés, elfogások és előállítás, nem unatkoztak a szekszárdi rendőrök az elmúlt 24 órában.

Szerdán délelőtt fél tíz körül történt egy koccanás az egyik szekszárdi nagyáruház parkolójában - tette közzé az elmúlt 24 óra eseményeit csütörtökön reggel a police.hu.

Egy 79 éves helyi férfi a parkolóból tolatva próbált elindulni, figyelmetlensége miatt autójával nekiütközött egy ott parkoló másik kocsinak. Nagyjából két órával később, egy 19 éves őcsényi férfi tett bejelentést a balesetről.

Elmondta, hogy a Damjanich utcán halad autójával a külső forgalmi sávban, amikor észlelte, hogy egy vele párhuzamosan közlekedő másik kocsi sofőrje szabálytalanul kíván sávot váltani. Próbálta az ütközést elkerülni, így jobbra kormányzott, a manőver során a padkának hajtott, így megsérült az autója.

A tegnapi napon egy esetben volt pozitív a szonda Tamásiban, a 69 éves helyi férfit további mintavételre állították elő a rendőrség munkatársai. Ezen kívül volt három esetben elfogás és további hat esetben előállítás is előfordult egy nap alatt. Egy esetben biztonsági intézkedést hajtottak végre az egyenruhások, valamint nyolc főt jelentettek fel szabálysértési miatt.

Fotó: police.hu