2023.03.24., péntek - Emőke
Szekszárd: 20o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Élőláncas megmozdulás lesz a pedagógusokért november 17-én Szekszárdon

Tóth Rózsa, 2022. november 10. - 12:19
Élőláncas megmozdulás lesz a pedagógusokért november 17-én Szekszárdon
Nem hagyják magukat a Tolna megyei pedagógusok sem, élőlánc kialakítására hívják a tanárokat, szülőket, szimpatizánsokat!

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ahogy korábban a frisshírek is beszámolt róla, a Tolna megyei tanárok is szolidaritásukat fejezik ki az aktuális pedagógus megmozdulásokkal kapcsolatosan.

Most Pécs, Győr és Szeged városaival összehangoltva szerveződik élőlánc az oktatás területén kialakult helyzet rendezéséért - szerzett tudomást az eseményről a frisshirek.hu.

Az élőlánc kialakítása november 17-én kezdődik 17.00 órától, majd 18.00 órától a Béla király téren a médiában is elterjedt 9 pontot fogják felolvasni, ezt követően 2 fiatal aktivista beszédet mond és énekelnek a résztvevők.

Az esemény szervezői hangsúlyozzák, hogy a megmozdulásuk szigorúan társadalmi célú és elhatárolódnak a politikától.

Fotó: PTE IGY Gyakorlóiskola, AMI és Gyakorlóovoda Facebook oldala