2023.05.28., vasárnap - Csanád, Emil
Szekszárd: 20o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Gyurcsány Ferenc mindenkit meglepett: Tehát készülnek a kormányzásra

frisshirek.hu, 2022. október 30. - 18:30
Gyurcsány Ferenc mindenkit meglepett: Tehát készülnek a kormányzásra
A Demokratikus Koalíció szombaton tartotta XII. kongresszusát, Dobrev Klára beszédét a párt közösségi oldalán élő adásban közvetítette, számolt be róla a frisshirek.hu is.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
"Mostantól kezdve azt mondani, hogy a Demokratikus Koalíció kormányzásra készül, és az a célja, hogy jobbá, érhetőbbé, tisztességesebbé, ránk vigyázóbbá tegye az országot, az nem retorikai fordulat, az a valóság"

– jelentette ki Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, aki Facebook-oldalán osztott meg egy videót a párt szombati kongresszusáról.


Egyúttal újra határozottan üzent a többi ellenzéki pártnak is, amikor kimondta:

„Ma a Demokratikus Koalíciónak annyi támogatója van, mint az összes több ellenzéki pártnak együtt. Itt tartunk.”

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) árnyékkormányának vezetője beszédet mond a párt XII. kongresszusán a Budapest Kongresszusi Központban 2022. október 29-én. MTI/Máthé Zoltán