2023.05.28., vasárnap - Csanád, Emil
Szekszárd: 21o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Egy nappal a nemzeti ünnep előtt még bejelent valamit a kormány

frisshirek.hu, 2022. október 21. - 10:55
Egy nappal a nemzeti ünnep előtt még bejelent valamit a kormány
Szokatlan időpontban, szombaton délelőtt tartanak egy Kormányinfót.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Egy nappal az október 23-i nemzeti ünnep előtt, szombaton, 11 óra 30 perckor tart Kormányinfó sajtótájékoztatót ezen a héten Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A hvg.hu cikkében megjegyezte, hogy

a szombati kormányzati tájékoztató szokatlan az időpont miatt – rendszerint a szerdai kormányülés után, csütörtökön szokták tartani.

Új helyzetet teremtett azonban – világított rá a hvg.hu –, hogy pénteken hajnalban zárult csak le az EU-csúcs, ahonnan Orbán Viktor miniszterelnök saját győzelmének betudva közölte, hogy ha lesz is közös, uniós gázbeszerzés, Magyarországnak nem kell részt vennie benne.

A Kormányinfón elhangzottakról természetesen beszámol a Frisshirek.hu

Archív fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2022. szeptember 29-én. MTI/Balogh Zoltán