2023.10.05., csütörtök - Aurél
Szekszárd: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Halloweeni szezonzáróra készül a Zoo Debrecen

frisshirek.hu | 2022. október 17. - 16:05
Halloweeni szezonzáróra készül a Zoo Debrecen
Háromnapos programsorozattal ünnepli a vidámparki szezon végét október 29. és 31. között a Zoo Debrecen, az ország első vidéki állatkertje és egyetlen klasszikus vidámparkja a Nagyerdőben - jelentették be a szervezők a helyszínen sajtótájékoztatón hétfőn.

Nagy Gergely Sándor, az intézmény igazgatója elmondta, hogy újdonságként "hátborzongató" állatkerti programok is színesítik majd a hosszú hétvégét, amelyet az október 31-i  17 órakkor kezdődő Haloween-parti zár.

A három napon "kísérteties" környezet várja az érdeklődőket a Nagyerdőben. Borzongató utazásra hív majd a szellemvasút, de a rémkastély és a zombilabirintus is próbára teszi a látogatók bátorságát - hangzott el a tájékoztatón.

Lesz szabaduló szoba, és egész napos látnivalót kínálnak az Állatok akcióban program látványetetései, miközben Halloween éjszakáján óriások, táncra perdülő boszorkák, tűzzsonglőrök, vásári bábosok várják az érdeklődőket - hangzott el a programismertőben.

A halloweeni hétvégén a vidámpark több mint húsz játékeleme is várja a látogatókat - közölték a szervezők.

Tavaly ezerötszázan látogattak el a Halloween-partira, az idén mintegy kétezer érdeklődőt várnak

- mondta el Nagy Gergely Sándor az MTI érdeklődésére.

A normál nyitvatartási időben megtartott programokon való részvétel belépővel, illetve a szabadulószoba és a kincskeresés esetében külön jeggyel biztosított. Az október 31-én, 17:00 és 22:00 között tartott szezonzáró rendezvényre szóló jegyek egységesen kedvezményes 2800 Ft/fő áron kaphatók, a belépés mellett korlátlan vidámparki játékgép-használatot is biztosító Varázskarszalag pedig 4500 Ft/fő. 

Részletes program és soron kívüli belépést biztosító online jegyvásárlás az alábbi linken érhető el.
fotó: Zoo Debrecen