2023.05.28., vasárnap - Csanád, Emil
Szekszárd: 21o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Tízből három ittas vezető

, 2022. október 15. - 14:42
Tízből három ittas vezető
Battonyán tíz óra leforgása alatt három autóst állítottak elő a rendőrök azért, mert a gyanú szerint ittasan vezettek.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Három személygépkocsi-vezetőtől vették el a jogosítványt 2022. október 14-én a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei Battonyán. A gyanú szerint mindhárman ittasan vezettek - tájékoztatott a police.hu.

Egyiküket, egy román állampolgárt reggel 8 óra körül állították le és igazoltatták az Árpád fejedelem téren. A szonda alkoholfogyasztást jelzett nála. Ugyanezen a helyen 13 óra körül szintén egy személygépkocsit vezető román állampolgárnál jelzett ittasságot a szonda. Kora este, 18 óra 15 perc körül pedig a Táncsics utcából állítottak elő egy nőt, mert nekiütközött egy árok beton részének. A balesetben nem sérült meg, de a gyanú szerint ittasan vezetett.

A román állampolgárok és a battonyai nő ellen is büntetőeljárs indult.

Fotó: police.hu