2023.09.23., szombat - Tekla
Szekszárd: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Szijjártó Péter a gázbeszerzésről: „Leírta mindenki, hogy micsoda sz*r alak vagyok” – videó

frisshirek.hu, 2022. október 10. - 20:30
Szijjártó Péter a gázbeszerzésről: „Leírta mindenki, hogy micsoda sz*r alak vagyok” – videó
Szijjártó Péter a HírTV-ben reagált az őt ért kritikákra, amelyet a Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel folytatott New York-i kétoldalú megbeszélése miatt kapott.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Blikk figyelt fel a HírTV-ben Szijjártó nyilatkozatára, amelyben azt mondta, hogy az oroszok idáig minden ígéretet betartottak, Magyarország stabilan kapja a gázt a Török Áramlaton, ami a magyar lakosság mindennapjait biztonságossá teszi.

Persze leírta mindenki, hogy micsoda egy szar alak vagyok, hogy a Lavrovval találkoztam New Yorkban

– válaszolta a miniszter a riporter kérdésére. Ezután hozzátette:

De az a kérdésem, hogy ha én ott nem találkozom vele, akkor ki tudja garantálni, hogy a késleltetett fizetést meg tudjuk oldani a Gazprommal? Vagy ki tudja garantálni, hogy a garantált 5,8 millió köbmétert a Gazprom naponta behozza nekünk?

De az ellenzéknek is válaszolt a kritikáira: valakinek beszélni kellett az oroszokkal! Mindenki azt ír a másikról, amit akar,

de a munkát valakinek el kell végezni

– fogalmazott a riporter kérdésére válaszolva - szemlézte a Blikk hírét a 24.hu.