2023.02.06., hétfő - Dóra, Dorottya
Szekszárd: -3o - -3o
Az ország 19 megyéjében

Menetrendváltozás Szekszárd és környékén!

frisshirek.hu, 2022. augusztus 23. - 19:57
Menetrendváltozás Szekszárd és környékén!
Vasárnaptól változik az autóbusz-menetrend Szekszárdon és környékén.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az autóbuszokra vonatkozó új menetrend augusztus 28-ától lesz érvényes.

A Volánbusz Zrt. értesítése alapján a szekszárdi utasok helyi bérlettel is igénybe vehetik majd a regionális járatokat. Azokat az autóbuszokat, amelyeknél ez a kombinált lehetőség fenn áll (tehát olyan helyközi járat, amely helyi járatként is közlekedik), új vonalszámmal látnak el, ez a szám 5420-5429 között lesz.

Változás lesz az is, hogy több, átszállás nélkül is elérhető útvonalakat dolgoztak ki egyes célállomásoknál, ezzel is komfortosítva az utazók kényelmét.

A szekszárdi közlekedésbe bevont helyközi vonalak a megyeszékhely városi szakasza után Kakasd–Bonyhád–Nagymányok, Kakasd–Bonyhád–Dombóvár, Sióagárd, Őcsény–Decs– Sárpilis–Bátaszék, Keselyűs–Árvízkapu, Várdomb–Bátaszék–Báta, Szálka–Mőcsény–Bonyhád, Tolna–Fadd–Paks és Tolna– Fadd–Fadd-Dombori felé folytatják útjukat.

Fotó: pixabay